Отборът на Ботев (Враца) победи с 2:0 на състава на Левски

...
Отборът на Ботев (Враца) победи с 2:0 на състава на Левски
Коментари Харесай

Левски унизен във Враца, Боби Цонев изпуска дузпа


Отборът на Ботев (Враца) победи с 2:0 на състава на Левски в среща от втория кръг на първа футболна лига. Попаденията за отбора на Даниел Моралес бяха дело на Дориан Бабунски в 5-ата и в 58-ата минути. В срещата бяха отсъдени и две дузпи, като Борислав Цонев не съумя да вкара за Левски, до момента в който централният нападател на врачани осъществя от бялата точка.
На всичко от горната страна " сините " бяха тотално надиграни от своя противник, а Боби Цонев се контузи и бе сменен наложително.

Първото полувреме бе изпълнено с много страсти. Домакините поведоха в резултата още с първата си офанзива. Валери Христов центрира в наказателното поле, a Бабунски бе изтърван от Найденов и с глава насочи неспасяемо за 1:0.

" Сините " натиснаха в опит да изравнят бързо. Билал Бари съумя да засече с глава центриране на Цонев и да вкара, само че голът вярно бе анулиран поради засада. 
Малко преди края на първото полувреме Мартин Николов удари с лакът в главата Здравко Димитров, а след намесата на ВАР съдията Тренчев отсъди дузпа. Зад топката застана Борислав Цонев, само че ударът му бе слаб, а Красимир Костов уцели ъгъла и мазета в корнер. Малко по-късно домакините също имаха искания за дузпа, само че ВАР не се намеси и такава не бе отсъдена.

Втората част стартира неприятно за треньора на Левски Живко Миланов. Боби Цонев се контузи и бе сменен наложително от Адриан Краев.
В 57-ата минута Николов проби и центрира в наказателното поле на Левски, където Георги Александров закачи Бабунски, а съдията Тренчев уточни бялата точка. Дориан Бабунски застана зад топката и не остави шансове на Николай Михайлов - 2:0!
След втория гол на врачани " сините " очевидно се предадоха и не съумяха да сътворят нищо забавно пред вратата на Костов. 
Ботев (Враца) към този момент има четири точки в актива си, до момента в който Левски е с 0, откакто в първия кръг загуби от Славия с 1:2.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР